[ad_1]

Ο «Ορφέας» στο Τατουάζ, ήταν πανέξυπνος, πανούργος, αλλά συνάμα συμπαθής σε όλους και ιδίως στην οικογένεια Μελά ενώ συνεχώς διέφευγε από τις αστυνομικές αρχές.

Στην πραγματική του ζωή είναι… τόσο γοητευτικός και σέξι που πραγματικά ξεχνάς μονομιάς την «αντιπάθεια» που ενδεχομένως σου δημιουργήθηκε εξαιτίας του ρόλου του.

Και βλέπεις τη φωτογραφία του από την παραλία, με μαγιό και απλά κολλάς στην οθόνη… και ενώ σε άλλη περίπτωση άντρα που θα τον έβλεπες με ταπεράκι στην παραλία θα έλεγες… «ουφ τι μας βρήκε τώρα;», στην περίπτωση του, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να απλά πόσο σέξι είναι ακόμη και όταν τρώει από το ταπεράκι.

Όχι; Είσαι σίγουρη;

Εμείς πάλι είμαστε σίγουροι πως όταν δεις τη φωτογραφία του από την παραλία, οπού ποζάρει με το ταπέρ στο χέρι θα πάθεις…σοκ!



[ad_2]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *